Arahan penggunaan Clean Forte

Clean Forte adalah penyediaan anti-parasit profesional yang boleh digunakan untuk menghilangkan semua jenis parasit dalam waktu yang singkat. Bahan semula jadi di Clean Forte membunuh semua jenis bakteria, kulat dan parasit. Penggunaan ubat secara sistematik akan membantu mencegah perkembangan penyakit parasit dan jamur, dan menyembuhkan penyakit yang ada.

Nota penggunaan Clean Forte

Setetes Forte bersih dibuat berdasarkan bahan semula jadi dan hanya mengandungi tanaman ubat. Alat ini boleh digunakan untuk pencegahan dan rawatan penyakit kulat. Sebaiknya gunakan ubat tersebut dalam kes berikut:

Gunakan Clean Forte ketika bersentuhan dengan haiwan peliharaan
  • didiagnosis jangkitan kulat dan parasit;
  • Kecurigaan munculnya parasit;
  • gangguan dalam kerja saluran gastrousus, kelemahan, insomnia, kehilangan selera makan, reaksi alahan;
  • Risiko jangkitan, hubungan dengan pembawa penyakit, termasuk haiwan peliharaan;
  • Makan daging dan ikan tanpa rawatan haba serta sayur-sayuran dan buah-buahan yang tidak dicuci;
  • untuk pencegahan penyakit parasit, kulat dan bakteria.

Clean Forte Drops membantu anda membersihkan badan dan melindungi anda dari jangkitan. Produk ini boleh digunakan oleh semua peringkat umur, komposisi semula jadi tidak menyebabkan kesan sampingan dan reaksi alergi.

Cara menggunakan Clean Forte

Clean Forte Drops harus digunakan sekali sehari semasa perut kosong. Kira 20 tetes dan kacau dalam gelas dengan 200 ml air. Minum 30 minit sebelum sarapan. Tempoh rawatan adalah 21 hari. Sebagai langkah pencegahan, disyorkan untuk menggunakan ubat ini dua kali setahun.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai penggunaan produk, lihat arahan penggunaan dalam setiap bungkusan ubat. Simpan di dalam peti sejuk, jauh dari cahaya matahari langsung. Jangan sampaikan produk ini kepada kanak-kanak di bawah umur 3 tahun.

Kontraindikasi dan kesan sampingan

Produk tidak mempunyai kontraindikasi. Tidak memerlukan nasihat perubatan sebelum menggunakan produk. Sekiranya berlaku intoleransi terhadap komponen individu ubat, disarankan untuk berhati-hati dan memantau reaksi badan. Produk boleh menyebabkan sakit perut sedikit. Selepas beberapa penggunaan, badan biasanya menyesuaikan diri dan kesan seperti itu tidak lagi berlaku.

Dadah anti-parasit profesional Clean Forte dijual di laman web rasmi di Indonesia. Anda boleh membeli ubat dengan potongan harga hari ini. Tawaran terhad. Cepat!