Pengalaman penggunaan Clean Forte

"Saya telah lama bermimpi mengunjungi negara-negara di Asia Tenggara. Bukan hanya pergi ke Thailand, tetapi tinggal di negara-negara yang berbeza, menyedari semangat budaya lain, mengenal tradisi, masakan dan agama mereka dengan lebih baik. Man berkongsi impian saya. Kami bekerja keras di tempat kerja mereka, mengambil tiket pada akhir musim luruh dan meneruskan perjalanan selama dua bulan.

Saya terperangkap dalam kisah dongeng

Alina dan suaminya makan makanan laut mentah dan dijangkiti parasit

Untuk mengatakan bahawa dunia ini membuat saya kagum adalah tidak mengatakan apa-apa. Orang yang berbeza, iklim, alam, tradisi, makanan - semuanya seperti di planet lain. Dalam beberapa hari pertama perjalanan, saya menerima begitu banyak emosi luar biasa yang tidak saya terima di rumah dalam enam bulan. Tempat pertama yang kami dapat ialah bandar Kuala Lumpur, ibu negara Malaysia. Sudah tentu saya pernah mengunjungi negara-negara Asia sebelum ini, tetapi semuanya berbeza di sini.

Saya sangat berminat dengan masakan Asia dan sikap terhadap makanan. Nampaknya saya tidak melihat banyak makanan di festival gastronomi seperti di sini, dan jumlah hidangan makanan laut tidak dapat dihitung. Ini adalah kali pertama saya melihat haiwan laut luar biasa yang boleh dimakan, dan banyak dari mereka dimakan mentah.

Makanan laut dijangkiti dengan sedap

Selama dua minggu saya di sana, saya mencuba semua perayap laut, puluhan jenis sushi, jenis ikan yang luar biasa, dan banyak perkara yang saya tidak ingat. Banyak makanan enak yang segar dan dimakan mentah, tetapi saya tidak tahu apa yang menyebabkannya.

Kami terus meneruskan perjalanan, tetapi saya tidak berasa selesa sepanjang perjalanan. Kelemahan, pening, najis yang teruk, dan hilang selera makan mengikuti saya selama beberapa hari. Suami saya mempunyai simptom yang serupa dan kami mendapati ia adalah jangkitan makanan. Kami mendapati rakan senegaranya musim sejuk di tempat-tempat ini dan meminta bantuan mereka. Kami tidak mempunyai insurans kesihatan, juga tidak tahu ubat apa yang hendak dibeli. Kami dibawa sebagai keluarga, bertanya tentang kesihatan kami dan rakan baru kami mengatakan dengan yakin bahawa ini adalah cacing.

Mereka mengatakan bahawa mereka tidak pernah makan makanan laut mentah di jalan, mereka hanya membelinya untuk rumah, menuangkan air mendidih ke atas mereka sebelum makan, dan kemudian memakannya. Untuk mengelakkan pencemaran, penduduk tempatan juga menggunakan wasabi, halia, dan rempah dalam jumlah besar. Namun, dalam budaya lain, makanan seperti itu terlalu pedas dan mustahil dimakan di luar kebiasaan.

Rakan-rakan baru kami mengeluarkan bekalan ubat-ubatan mereka dan menawarkan kami persediaan anti-parasit profesional, Clean Forte, untuk digunakan. Mereka memberi kami 2 bungkus dan memberitahu kami cara menggunakan ubat untuk menghilangkan cacing secepat mungkin. Kanak-kanak lelaki menambah bahawa mereka harus selalu mengambil ubat ini bersama mereka semasa dalam perjalanan dan meminumnya di sini untuk pencegahan.

Alina menyingkirkan parasit dengan Clean Forte dan mereka meneruskan perjalanan

Clean Forte Drops membantu saya berasa selesa dalam 4 hari

Kami mula mengambil Clean Forte pada hari yang sama. Dua hari kemudian, saya berasa lega, begitu juga suami saya. Saya mengalami sakit perut tetapi hilang setelah seharian. Saya dapat mengatakan bahawa pada hari kelima saya merasa ringan dan baik, selera makan dan tidur saya kembali normal.

Saya menggunakan produk ini hingga akhir, saya hanya cukup selama tiga minggu. Suami saya juga bertambah baik dan kami meneruskan perjalanan. Kami mempunyai pengalaman luar biasa dengan Clean Forte. Kami bertukar-tukar hubungan dengan rakan baru kami dan berterima kasih kepada mereka kerana telah banyak membantu kami. Saya akan selalu menyimpan sebotol Clean Forte dalam kit perjalanan saya sekarang, dan saya hanya akan makan ikan mentah di restoran yang bagus dan taburkannya secara percuma. "

Alina, Tampere.